Fitness, Yoga, Ada i mnogo dobre energije

by Ada Bojana For Me
04/05/2015
Category:   Novosti

Ovih dana projekat Fitness & Yoga Ada Bojana ulazi u treću godinu svoga postojanja, a već  može da se pohvali nekim ozbiljnim brojkama:

  • Preko 30 organizovanih događaja
  • Preko 500 polaznika
  • Desetine instruktora i predavača
  • Facebook stranica sa preko 5.000 lajkova
  • Facebook grupa sa preko 14.000 članova

Kako se sve to desilo?

yoga&finess ada bojana 2

 

Kad ne znaš šta da radiš, radi ono što voliš

Da te okrzne auto dok bickilom prelaziš pešački, dobiješ odštetu i odeš po prvi put na letovanje na Adu sa drugaricom instruktorkom joge, delovalo bi možda kao niz slučajnih događaja. Ali da ti iste godine propadne firma u kojoj radiš i ti jednostavno odlučiš da ostaviš kancelarijski život zauvek i počneš da radiš samo ono što zaista voliš, da to prepoznaju hiljade drugih ljudi i podrže te u tome… to već potvrđuje da u životu nema slučajnosti. Tako je nastao projekat Finess & Yoga Ada Bojana, spletom nepredvidivih okolnosti i jednom čvrstom odlukom.

yoga&finess ada bojana 1

 

Retreat Me – ono što svima treba

Siniša Račić, osnivač ovog projekta, jedan je pionira u organizaciji aktivnog odmora na ovim prostorima, a možemo reći da je na Adu Bojanu među prvima doneo koncep yoga retreata, koji već uveliko rasprostranjen u svetu. Organizovan smeštaj, hrana, časovi joge i druge aktivnosti, i uvek mnogo lepog druženja.

Cilj svakog Sinišinog retreata jeste da posle njega budete uvek po malo bolji, zdraviji, ispunjeniji. Namenjen je svim uzrastima, pojedincima, parovima, porodicama. Ceo koncept podrazumeva želju za spoznajom, novim spiritualnim iskustvima, ovladavanjem novim znanjima i veštinama. Sve to uz puno optimizma i pod parolom: Opuštenost i spontanost bez ikakvih predrasuda.

I koncept se primio.

Izgleda da je baš to ono što danas treba svakome od nas – prilika da svom telu i duhu vrati sve ono što mu savremeni život oduzima.

Finess & Yoga Ada Bojana 3

 

Raznolikost mesta i aktivnosti

Kontakt sa prirodom je od suštinskog značaja za celovitost našeg bića, pa su ovi događaji uvek organizovani na mestima izuzetne prirodne lepote i dobre energije. Zimi planina, leti more. Pored Ade Bojane, ova ekipa posetila je i Žanjice, Mamulu, Divčibare, Taru, Staru Planinu, Frušku Goru, a u planu su još neke vrlo interesantne destinacije.

Osim raznolikih mesta, uvek možete očekivati i druge aktivnosti uz jogu: boot camp, Qi Gong, Kundalini yoga, ronjenje, kite surfing, škola fotografije, pešačke ture…. Ovog leta čeka nas nešto vrlo šizz.. u avgustu AcroYoga! A uz to i Thai Chi, Hatha yoga, fitness.
10572267_609111125869829_4607270827480225236_o

fines i yoga ada bojana 4

finess & yoga aba bojana 5

Qi kong finess & yoga ada bojana

 

Mnogi su preko Siniše prvi put došli na Adu, i nastavili da se vraćaju. Neki drugi su opet zahvaljujući ovim događajima prvi put bili na Adi van sezone, u maju i junu, videli je u jednom potpuno drugačijem ruhu i iznova upoznali ovo mesto, mesto moćne energije sunca, mora, vetra i peska.

Projekat je počeo na Adi i na Adu se uvek vraća.

 

Ove sezone imaćete u nekoliko navrata priliku da se pridružite ovoj ekipi:

Pozdrav Suncu – Prolećni Vinyasa i Kundalini yoga retreat na Adi Bojani 23 -30. maja

Tao Alhemija na Adi Bojani (Qi Gong, Neigong, Neidan, Tai Chi Chuan)

Yoga Retreat Ada Bojana 20-27. jun

Acroyoga na Adi Bojani By Acro Shizz 1- 8. avgusta

 

Finess & Yoga Ada Bojana 7

 

 

 


Leave a Reply

EnglishSerbian